cateva cuvinte despre noi

producator ambalaje
DACONEX S.R.L - Producator de Ambalaje

Infiintata in anul 1990 ca firma mica, se transforma in Societate cu raspundere limitata din 1991, avand acelasi actionariat si in prezent.

Obiectul de activitate este producerea si comercializarea ambalajelor de folie de polietilena de inalta si joasa densitate si polipropilena.

Utilizam tehnologie din Taiwan si China, reusim sa satisfacem piata zonei Dobrogea cu produse apreciate de catre clienti. Suntem o firma mica, cu potential de dezvoltare, unde calitatea este pe primul loc.

Produse:
Producem pungi din polietilena de inalta si joasa densitate care pot fi utilizate pentru ambalarea produselor alimentare si nealimentare cu dimensiuni si grosimi diverse, in functie de solicitarea clientilor. Pungile pot fi realizate cu sau fara pliuri laterale, rolate sau nu, ambalate la solicitarea clientilor.

Deasemenea producem sacose cu maner maiou sau banana de buna calitate si rezistenta la preturi competitive, materialele utilizate, fiind agrementate pentru transportul produselor alimentare, de catre Institutul de Bioresurse Alimentare. O alta categorie de produse pe care o realizam, este cea de saci menajeri, cu capacitati variind intre 10litri si 240litri.Acestia sunt realizati din polietilena de inalta si joasa densitate,la care utilizam si material reciclat din deseuri proprii.

Toti sacii menajeri sunt fabricati cu sistemul de lipitura de fund stea,ceea ce le confera rezistenta superioara la rupere si siguranta in exploatare. Produsele noastre nu sunt toxice,nu contin urme de metale grele,nu sunt radioactive sisunt reciclabile.Produsele nu sunt clasificate ca si periculoase conform Directivei 67/584 EEC si prelucrarea nu este clasificata ca fiind periculoasa conform Directivei 1999/45/EEC,referitoare la materialele din material plastic,destinate a veni in contact cu produsele alimentareDirectivele 2004/19/EEC si 2002/72/EEC.

ce oferim